— Wat kunnen wij voor u betekenen.

Wij volgen de trends op het gebied van marketing, webtechnologie en vormgeving op de voet. Wij bieden verschillende diensten aan en kijken welke techniek het beste past bij de doelgroep van onze klanten zodat de beoogde doelstellingen zo snel mogelijk gerealiseerd worden. We testen alles, evalueren extensief en maken dan de nodige wijzigingen. We blijven dit proces herhalen tot dat we zeker weten dat uw verhaal wordt gezien en gehoord. Altijd aangepast aan uw doelgroep, doelen en bericht.

Website

Wij ontwikkelen professionele websites. Geoptimaliseerd voor Google en mobielvriendelijk. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Webshop

Wij kunnen ook een volledige webshop voor u ontwikkelen, waarbij bezoekers de producten direct met iDeal, PayPal of creditcard kunnen betalen.

SEO

Website hoger laten scoren in google. Met behulp van een snelle website,  goede structuur en keywords helpen wij uw doelgroep uw website te vinden.

Webdesign

De eerste indruk is belangrijk. Uw website moet er professioneel uitzien en zich aanpassen aan de toekomstige groei. Preferiti kan daarbij helpen.

Huistijl & Logo

Uw bedrijf heeft behoefte aan een gezicht dat eruit springt in de on- en offline wereld. Ik bied een one-stop-shop aan voor al uw gewenste print en web designs.

Service

Wil je iets aan je website laten veranderen? Dan kun je bij mij een strippenkaart van 5, 10 of 20 uur bestellen. Het tegoed is onbeperkt houdbaar.