— Progress through Process

Wij zijn Sven & Nickolai en ons bedrijf is gevestigd in Tilburg. Wij staan voor een no-nonsense aanpak. Met een nodige dosis creativiteit en een scherpe blik ontwikkelen wij krachtige websites, webshops en effectieve marketingcampagnes. We zijn in elke fase proactief.

Vanaf 2 jaar oud al beste vrienden. Wij hebben verschillende paden belopen maar zijn in onze kijk op het leven en werkwijze nagenoeg hetzelfde. Met ruim 23 jaar ervaring in vriendschap, hebben wij een unieke relatie. Wij vullen elkaar goed aan en streven in het leven en op werk naar dezelfde doelen. Wij willen excelleren in wat we doen, zijn leergierig, willen de wereld een betere plek maken en zij voor vrienden & familie een rots in de branding. Sven is Preferiti begonnen met een verlangen voor ondernemen, een liefde voor design & techniek en een passie voor self improvement. Met kennis van ICT, Industrieel Product Ontwerp en Marketing wil Sven andere helpen. Nickolai werkt sinds kort bij Preferiti. Zijn functie is het ondersteunen van alle werkzaamheden, organisatie en klantcontact. Nickolai is ook millitair, met ruim 9 jaar ervaring bij De Koninklijk Marine en veel ambitie biedt hij een unieke wijze van werken die het uiterste eist van Preferiti.

Wij beginnen altijd met een groot vel blanco papier. Van concept tot product plaatsen wij ons in de schoenen van de klant en hun doelgroep. Wij nemen de klant mee in het creatieve proces. Vervolgens vullen we dat blanco papier met al uw vragen. In uitvoering zijn wij creatief en respectvol voor uw doelen. Wij werken aan unieke oplossingen, oplossingen die onze klanten vaak verrassen. Het idee moet overeenkomen met de strategie en de uitvoering, de resultaten moeten meetbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat deze vakjes zijn ingevuld. Wij geloven dat functioneel en doeltreffend design uw bedrijf helpt bij het realiseren van hun doelstellingen. Zo creëert Preferiti succesvolle WordPress websites en grafische designs met een duidelijke focus op uw bedrijf. alles om de best mogelijke service te kunnen leveren.

Wij volgen de trends op het gebied van marketing, webtechnologie en vormgeving op de voet. We kijken welke techniek het beste past bij de doelgroep van onze klanten zodat de beoogde doelstellingen zo snel mogelijk gerealiseerd worden. We testen alles, evalueren extensief en maken dan de nodige wijzigingen. We blijven dit proces herhalen tot dat we zeker weten dat uw verhaal wordt gezien en gehoord. Altijd aangepast aan uw doelgroep, doelen en bericht.

Preferiti ontwikkelt geen complexe oplossing voor een ingewikkeld vraagstuk. We gaan op zoek naar de bekende ‘why’ en doen ons best de zaken zo simpel en helder mogelijk in het vizier te krijgen. Het belangrijkst is: wie wil ik bereiken en hoe wil ik ze bereiken?  Wij komen met de oplossing en daar zijn we goed in.